Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: сряда, февруари 20, 2019

Приятелката ми ми го показа: Пускаш клечките от сладолед във вряща вода, а после… Никога не вярвах!

юли12/ 2018

Човешкото въображение не знае граници! Когато видим нещо красиво и оригинално, сътворено със собствените ръце, всички изпитваме възхищение. 

Е, днес ще ви дадем една идея, заради която всички ще се възхищават на вас!

Гривна от клечки за сладолед

Пуснете клечките от сладолед във вряща вода и ги оставете да къкрят за 30 минути на слаб огън. След това не ги махайте, а оставете да се охладят постепенно и да добият. Тази и следващата стъпка е най-добре да се направят през нощта.

гривни от клечки за сладолед

След това пръчиците трябва да изсъхнат и да им се даде нужната форма. За тази цел са идеални предмети, които имат кръгло сечение: чаши, буркани, пластмасови бутилки, разрязани на половина.гривни от клечки за сладолед

След като извитите пръчици са сухи, може да започнете да ги боядисвате. Всичко зависи само от вашето въображение: може да залепите 2 клечици заедно, за да получите по-широка гривна.

Украсете гривните с кристали, пайети, използвайте разноцветни лакове за нокти или гваш.гривни от клечки за сладоледМалко въображение и… възхитените погледи на приятелките ще ви стоплят!гривни от клечки за сладолед
Такава проста и оригинална идея едва ли ви е хрумвала. Споделете я, за да се възползват и другите!
 

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...