Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: понеделник, април 22, 2019

ПРЕПОДАВАТЕЛКА В ЮЗУ в ШОК! Това, което откри в пакетче лайка, я хвърли в потрес

юли12/ 2018

Съдържание, наподобяващо трици вместо лайка, откри благоевградчанка в пакетчета чай, купени преди около месец. Преподавателката в ЮЗУ Любов Иванова възмутена говори пред „Струма.бг“, за да покаже странната субстанция и да предупреди хората да внимават какво купуват.

„Лекар ми предписа инхалации с лайка и сода и аз веднага се прибрах у дома да започна да ги правя заради силни болки.

Бях доволна, че наскоро бях купила цяла кутия, пуснах първия пакет във вряща вода, но отварата нито замириса на лайка, нито се оцвети в характерното жълто. Сложих втори пакет – пак същото. Реших, че съм объркала кутията, но на нея пише, че е чаят е пакетиран по поръчка на „Лидл-България”, произведено в гр. Елин Пелин, с. Равно поле, ул. „Трети март“ 1.“, обясни потърпевшата.

„Изхвърлих отварата и направих нова, резултатът беше същият и тогава си спомних, че лекарят препоръча на друга пациентка, която преглеждаше, да не купува пакетирана лайка, а да намери домашно набрана, защото купешката не била истинска. Тогава срязах едно от пакетчетата да видя с какво е пълно. Вътре имаше стърготини, наподобяващи по-скоро съчки, отколкото лайка“, каза жената.

„Отнесох пакета в Областната дирекция по безопасност на храните. В сградата течеше ремонт, излезе една жена и без да се представи, попита: „Кажете?“. Показах съдържанието на торбичката, но тя ми обясни, че твърдението ми е много спорно. Поисках да предприемат някакви мерки, да направят проверка, а тя отсече: „Напишете си жалба. Не отговаряме на устни сигнали“, и се прибра в стаята. Тръгнах си, друго не ми оставаше при това „любезно“ отношение на служителката“, разказва преподавателката.

„Все пак това, което мога да направя, е да предупредя хората да не купуват тези боклуци, защото не се знае какво е съдържанието им. Добре че лекарят не ми предписа да го пия този чай, че не се знае дали няма да се натровя“, обобщи Любов Иванова.

свързани новини

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...