Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: сряда, февруари 20, 2019

Тя остави четката под тоалетната седалка. Едва тогава разбрах колко ефективен е този метод!

юли14/ 2018

В банята и тоалетната са струпани най-голям брой бактерии и вредни микроорганизми, така че почистването на тоалетната, банята и други предмети от бита трябва да е постоянно, независимо дали ви харесва или не.

 

Почистване пособията в банята

За да почистите ефективно четката си за зъби, я оставе в чаша оцет в продължение на час и половина. Не забравяйте да почистите и чашата за четка за зъби: най-добре се справят с тази задача … няколко капки за миене на съдове.
Бял оцет – отлично средство да се почисти мръсотията.

 Гъбата се нуждае от постоянно почистване, защото е благодатна почва за микроби, поставете я в разтвор от топла вода и оцет (в съотношение 1: 1).
Самобръсначките – основни лични хигиенни средства. За да са винаги чисти и да не се превръщат в причина за възпаление на кожата,  ги избърсвайте редовно с памучен тампон, напоен с алкохол. Да не забравяме, че остриетата винаги трябва да се държат в сухо състояние.
Кой от нас не е страдал от почистването на четката за тоалетната? Най-ефективният начин е, да я дезинфекцираме със спирт и да оставим за 8-10 минути под капака на тоалетната чиния. След това изплакнете добре под течаща вода.

Video Playback Not Supported

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...