Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, март 26, 2019

Кой каза, че е невъзможно? Само 5 минути на ден и оформих перфектната преса на корема! Без уреди, без даже да стъпвам в залата! (ВИДЕО)

юли28/ 2018

Добре оформен корем с плочки – мечтата на много хора. Но постигането му не е никак лесна задача. Тази жена на име Зузана Лайт (Zuzka Light) знае как да го постигне. Тя е на 33 години и е професионален фитнес треньор от Чехия.

 Не всеки може да си позволи лични тренировки с нея, но в своя видео блог тя споделя упражнения, които може да изпълни всеки.

При това – всичко е напълно безплатно, приложимо у дома, без допълнителни уреди! Най-хубавото е, че упражняването за преса от Зузана отнема само 5 минути на ден. Ако искате по-красиво, атлетично и тонизирано тяло, бъдете упорити и не пропускайте нито един ден. Преди започване на коремните упражнения е желателно първо да се загреете с по-лека тренировка.

Зузана е сигурна, че ако човек се храни правилно и се раздава на 100% в ежедневните тренировки, ще забележи разликата много бързо.

Вижте и опитайте още днес:

Video Playback Not Supported

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...