Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, март 24, 2019

Упражнението, което заменя 1000 коремни преси- чудо за 60 секунди, което ще направи корема ви стегнат и без грам мазнини (Видео)

юли30/ 2018

Коремните преси за мнозина са най- тежкото и ужасно упражнение за практикуване, но всички искат плосък и здрав корем. За щастие, фитнес експерти казват, че има една тренировка, която може да замени цели 1000 коремни преси.

Става дума за едно статично упражнение, където ръцете и пръстите на краката поемат цялата телесно тегло, а тялото е неподвижно.

При изпълнението на това упражнение, тялото не може да се помръдне нито милиметър, защото коремните мускули са в основата на правата поза на гръбначния стълб.

Упражнението трябва да правите няколко пъти седмично (най-малко три). Смята се, че няколко минути практикуване на това упражнение е равно на 1000 направени корема.

„Правете по 3 повторения от 60 секунди“ – препоръчват експертите.

 

Как да направите упражнението?

1. Поставете ръцете си с лактите на пода, а краката трябва да да бъдат изправени. Главата трябва да бъде 30cm над повърхността на пода, а носът насочен към пода.

2. Краката трябва да бъдат напълно изпънати, а теглото на тялото напълно да бъде пренесено на ръцете и пръстите на краката.

3.

Стегнете коремните мускули и така опитайте да стоите неподвижно до 60 секунди.

4. Застанете така, че ръцете и краката ви да бъдат напълно изпънати на пода.

5. Учението повторете 3 пъти. Когато изпълнението на това упражнение ви стане лесно, времето на престой можете да удължите на повече от 60 секунди.

Video Playback Not Supported

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...