Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, април 21, 2019

Намаза ръката си с паста за зъби и я зави с марля! Направи го, за да се отърве от много кожни проблеми!

юли30/ 2018

Познатата на всички  паста за зъби  може да има и други приложения. Да, ние чудесно знаем това – пастата за зъби избелва, освежава, дезодорира, премахва петна, възстановява и защитава емайла на зъбите.

Но възможностите на пастата за зъби съвсем не се ограничават с това, пише lakuva.net.

Същите съставки, които помагат за полирането до перлено бяло на нашите зъби, могат да действат успокояващо при някои общи заболявания, да лъснат предметите до блясък и дори да ни отърват от досадни петна и остри миризми.

Ето какво предложи блогърката Аманда Пиър, относно приложението на пастата за зъби. Тя ползва съвсем обикновена бяла паста, без гел и без оцветители. Такава има във всеки магазин.

В тази статия ние ще ви покажем 3 невероятни начина за използване на паста за зъби, за които най-вероятно никога не сте чували!

Забележка: тези методи са много прости и лесни за следване! Просто трябва да следвате простите инструкции. Ето какво трябва да направите:

Отървете се от контузиите

Да, знаем! Това е странен начин да се отървем от синините, но той наистина работи. Ето какво трябва да направите – просто трябва да приложите флуоридна паста за зъби щедро и директно към синината, така както е направила Аманда. Покрийте с марля за една нощ, и когато се събудите на сутринта няма да има и спомен от синината.

Премахване на пъпки

Сложете паста за зъби върху пъпките, които ви дразнят. Изчакайте да засъхне и след това отстранете.

Укрепване на ноктите

Вашите нокти и зъби са направени от едно и също вещество, което предава перфектен смисъл на това да миете ноктите си с паста за зъби. Ексофилирайте ноктите с четка и паста за зъби и се насладете на невероятния резултат. Особено добре ще подейства този метод върху ноктите на краката, които са засегнати от гъбички.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...