Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: понеделник, май 20, 2019

Никога не вярвах, че обикновена топка за тенис ще ме избави от кошмарните болки в гърба! И то само за 6 минути! (ВИДЕО)

август01/ 2018

Мислите си, че само скъпият и качествен масаж може да премахне чувството на стрес и болка между плешките? Често мускулите в тази област поради постоянното носене на тежките чанти правят спазъм. До същото води дългото седене пред компютъра или дори говоренето по мобилен телефон, стиснат между брадичката и рамото …

Приготвили сме ви един ефективен начин да се отървете от болките във врата и главоболието, както и от редица други болежки, които се проявяват в мускулите.

Масаж на гърба и шията

Нужни са само 6 минути, за да облекчи болката във врата и гърба. Добрата новина е, че не е необходимо да купувате специални устройства или да харчите пари за скъпи масажисти.

Обикновена тенис топка и плоска стена – това е всичко, което ви трябва за дългоочакваното облекчение на болката!

За да постигнете дълготраен положителен ефект, трябва да изпълнявате този комплекс упражнения редовно. Противопоказание за това може да бъде повишената температура или общото лошо състояние на организма, при което е изключено всякакво натоварване.

Приятелите ви ще бъдат изключително щастливи, ако споделите с тях тази статия!

Video Playback Not Supported

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...