Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, март 26, 2019

Намалява мигновено апетита и килограмите започват да се топят

август02/ 2018

Всяка жена мечтае да е слаба. И въпреки че всяка фигура е красива по свой начин, все пак искаме да се доближим до идеала. И още повече искаме да го направим лесно и без много усилия. Ето защо  решихме да споделим с вас рецепта за коктейл за изгаряне на мазнини, който можете да пиете всеки ден.

Канела, джинджифил и пипер подобряват метаболитните процеси, допринасят за отслабване и загубата на мазнини. Този коктейл също може да намали апетита . Киселото мляко изчиства тялото от токсини и подобрява храносмилателната система. В ден на гладуване тази напитка може да замести приема на храна. Този коктейл също е чудесен за задоволяване на глада.

 

Съставките

кисело мляко 200 ml

канела 0,5 ч.л.

джинджифил 0,5 ч.л.

Червен пипер 1 щипка

 

Подготовка

В контейнерът, където ще приготвите коктейла, изсипете 200 мл кефир.
Добавете малка щипка червен пипер, канела, зелен джинджифил. Вместо пакетиран е възможно да вземете пресен корен от джинджифил.
Разбъркайте коктейла с миксер или смесител

Коктейлът може да се консумира преди, след и дори вместо ядене. При редовна употреба специалистите по хранене гарантират загуба от 5 кг в рамките на един месец. Този коктейл е прост и вкусен начин да направите перфектната фигура, за която сте мечтали, така че кажете на приятелите си за това!

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...