Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, март 24, 2019

Край на вечния тандем! Емблемата на Господари на ефира аут от предаването!

август04/ 2018

Васил Василев — Зуека няма да води този сезон „Господари на ефира“. Поне не с Димитър Рачков. Промяната в програмната схема на шоуто изненада мнозина. Звездният тандем вероятно ще остане постоянен за „Като две капки вода“, но не и за ефира на сатиричното шоу.

Причината не е много ясна, но се предполага, че рокадата е по преценка на продуцентите, които искат да освежат предаването.

Водещият не е напуснал шоуто, нито пък от екипа на „Господарите“ са обявили подобна промяна. По всяка вероятност работните ангажименти на Зуека в театъра и към новия сериал „Полицаите от края на града“ са довели до тази промяна.

За разлика от Димитър Рачков, който има доста по-епизодични изяви в шоуто, Зуека се наложи като един от най-колоритните образи в поредицата. И в новия сезон на сериала се очаква да има по-силно представяне от своя колега.

Още една изненада обаче очаква зрителите на „Господарите“ тази есен. На коментаторското столче до Рачков ще седне не друг, а любимата му Мария Игнатова. Двамата бяха водещи с години, преди продуцентите да решат да ги разделят. Към днешна дата новобрачната двойка/ според слуховете/, ще дели един екран и едно бюро отново. За радост на многобройните си фенове, пише разкрития.ком.

Не за първи път Васил Василев — Зуека излиза за дълго време от титулярния екип водещи на „Господари на ефира“. Преди години, докато работеше с бившата си съпруга Нина в частния им театър, той доста често отсъстваше. Тогава заради продължителните турнета на трупата, колоритния актьор по-рядко сядаше на стола на водещия. Нищо чудно в новия телевизионен сезон, той да си партнира с Румен Угрински или Малин Кръстев в „Господарите“.

Подробностите тепърва ще се изясняват, както и дали Зуека ще се върне в предаването, или трайно отсъства от ефира на шоуто за гафове. А до тогава зрителите ще се радват на завърналия се тандем — Рачков и Игнатова.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...