Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, март 24, 2019

Марта Вачкова се беше примирила с теглото си, но сега е вече щастлива и на седмото небе с 20 кг по-малко!

август07/ 2018

Вече почти година от пухкавата Марта Вачкова няма и помен. Актрисата се хвали наред, че е успяла не просто да свали почти 20 килограма от телесната си маса, но и да поддържа новото си тегло.

Яде всичко, но в умерени количества, и спазва точно съотношение между белтъчини, въглехидрати и мазнини, пише „Таблоид“.

Преди години Марта казва, че диетите не са за нея и никой не може да й каже кога и колко да яде.

Сега се хвали, че е успяла да привлече и добрият й приятел – актьорът Владимир Пенев, по новите й хранителни навици, които той спазвал още по-стриктно от самата нея. И новината е, че покрай диетата Владо вече не прилича на Дядо Коледа.
От Марта също са изчезнали онези тлъстини и месища, които тя тресеше всяко лято по нудистките плажове на родното Черноморие. От тях няма и помен, с което актрисата явно се гордее и съветва наляво и надясно близки приятели и познати какво, как и кога да ядат.

Новият й режим не я ограничава, а просто се подрежда кога, как и колко да изяжда месо, зеленчуци, плодове и млечни продукти. „Не съм вярвала, че мога да бъда слаба. Някак си през годините се примирих с теглото си и се утешавах, че е важна душата.

 

Сега се чувствам в пълна хармония“, сияе щерката на Григор Вачков. Сутрин стартира със закуска максимум до един час след ставане, а следващите 4 пъти храносмилане са през 3 или най-много 5 часа.

 

Трудно й е да спазва подобна последователност и точното съотношение на въглехидрати, мазнини и протеини. На обед яде топла супа – ако в нея има месо, в салатата няма сирене. На вечеря хапва риба или месо със зеленчуци. Важно е вечер зарзавата да не е суров, а приготвен на пара или изпечен
 

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...