Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: петък, февруари 22, 2019

Ревеше ми се: слонски глезени, безформени стъпала, не можех да пъхна обувка! Спасението дойде с чайче: премахна отоците на третия ден!

август10/ 2018

Оток се нарича увеличението обема на течността в междуклетъчното пространство.  Подуването на краката  може да се случи по различни причини: топлина, проблеми с кръвоносните съдове, заболявания на бъбреците , бременност , сърдечна недостатъчност , хормонални смущения …

Този проблем не трябва да се приема с лека ръка, а по-добре е да се консултирате с лекар, за да се определи какво е довело до подуване на долните крайници.

крака

Традиционната медицина има широк арсенал от различни  средства против отоци , но може би най-ефективното от тях е инфузията от магданоз , която безпроблемно, но лесно ви избавя от излишните течности  в тялото.

Средство при отекли крака

инфузия от магданоз

За да се приготви  инфузията от магданоз за облекчаване на подуването , ще ви трябват и листата, и корените на магданоза – т.

е, цялото растение. Старателно  го измийте и смелете. Сложете сместа в термос и залейте с вряща вода до 500 мл. Количеството магданоз е около 1 връзка – трябва да заеме горе-долу 1/4 от обема на съда, в който се приготвя чаят. Нека се запари цялата нощ, а на сутринта отцедете и изстискайте добре. Това количество течност е предвидено за 1 ден, напитки трябва да бъде разделена на 3 дози.

Приемайте инфузията 2 последователни дни, а след това починете в продължение на 3 дни, след което отново пийте от средството в продължение на още 2 дни. Буквално на следващия ден ще забележите намаляване на отоците по краката и ще може лесно да обуете любимите си обувки !

Помогнете и на приятелите си, като споделите с тях това невероятно средство!

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...