Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, юли 16, 2019

Пречистване на червата със солена вода- 4 правила, с които ще загубите 5 кг на седмица

август10/ 2018

За да отслабнете, не непременно трябва да изтезавате тялото си. Напротив, човек трябва да се отнася с него с любов, да се грижи за храната си и да поддържа правилните храносмилателни органи. Сега ще разберете как бързо можете да отслабнете, без да изпитвате глад и да мъчите тялото си

Не е нужно да гладувате! Значението на техниката, за която ще говорим, е пречистването на целия организъм и нормализирането на процесите на храносмилане. Благодарение на … солена вода.

Когато за първи път чух за това, бях скептичен. Солта може да стимулира отоци! Оказва се, че греша. Човешкото тяло е изключително умно подредено и ние знаем толкова малко за него.

отслабване

Почистване на червата със солена вода

За да отслабнете, трябва редовно да пиете солена вода . Но не с обикновена сол, ас  морска сол! Напълнете резервите си с морска сол в къщата и се подгответе да загубите няколко излишни килограми..

Солта има слабително действие, напълно чисти червата, което е важно за отслабването. Също така, солената вода стимулира храносмилателните процеси. След няколко дни ще забележите ефекта: корема ви ще намалее!

 

4 ПРАВИЛА ЗА БЪРЗА ЗАГУБА НА ТЕГЛО

Почистване със солена вода
Подгответе физиологичен разтвор: 1 ч.

л. морска сол се разтваря в 1 литър вода. Пийте 200 ml от разтвора на празен стомах половин час преди закуска. Също пийте 200 ml солена вода 2,5 часа след закуска.

 Това означава чаша за половин час преди обяд и чаша за 2,5 часа след обяд. Да, солената вода е необичайна и доста отвратителна. Но ефектът … Сега ще ви разкажем по-подробно.отслабване със сол

Премахване на празни калории

По време на хранене не можете да пиете нищо : без вода, без чай, без кафе. Ако изведнъж ви се преиска да изпиете чаша ароматна лате, приемайте го като отделно хранене, което значи че 30 минути преди него и 2,5 часа след това трябва да изпиете чаша солена вода.

отслабване с морска сол

Благодарение на този режим на пиене неизбежно ще ядете много по-малко и няма да преяждате през нощта . Пиенето на солена вода ще ви помогне на вкусовите рецептори да вършат по-добре работата си, ще усетите вкуса на храната по-отчетливо. Желанието за сладки и мазни храни ще изчезне, ще искате да хапвате повечко зеленчуци и плодове.

пречистване на тялото с морска сол

Благодарение на солената вода ще се научите да различавате глада от жаждата . Много често ядем, когато искаме да пием, всичко е заради вредните ни хранителни навици и задръстените ни черва.пречистване на червата

Ако пиете солена вода по всички правила, ще ядете много по-малко храна на едно хранене и това чудо ще се случи само по себе си. Но е важно не само количеството, но и качеството на храната.

Какво е необходимо за максимален ефект? Овесена каша и каша от елда, макаронени изделия, яйца, зеленчуци, плодове, ядки и бобови растения. Месото – колкото е възможно по-малко, през първите дни на солевия режим по принцип е по-добре да не се яде, ще помогне на червата и стомаха да се пречистят по- добре. Достатъчно е 100 грама чисто месо на ден, например пиле, ако наистина искате.

пречистване на червата

От млечни продукти можете да хапвате извара, всички други продукти не се препоръчва да се използват. Можете да хапвате сушени плодове, различни хлябове. Можете да ядете риба.пречистване на червата

Отказ от вредни продукти
Солената вода ще ви помогне да се откажете от вредното, което толкова много обичате. Желанието да се храни тялото с лоша храна ще изчезне напълно, ще изпитате чувство на лекота. пречистване на червата
Алкохолът, сладките безалкохолни напитки, киселото и прясно мляко са напълно забранени храни по време на този план за отслабване. Всички останало – можете, но умерено.

Но съм сигурен, че ако останете най-малко 3 дни на правилния режим ще забележите резултата, няма да искате понички, нито сандвичи с бял хляб и наденица или шоколад. 

Солената вода е много ефективна, но в някои случаи трябва да внимавате . Невъзможно е прилагането на тази техника при хора с хипертония, тъй като използването на сол може да предизвика остър скок на кръвното. Противопоказно е да се използва методът, ако имате гастрит, язви и колит, защото солта ще дразни чревната лигавица и стомаха.

Но все пак този начин на трансформиране на тялото е възможно най-сигурен. 

пречистване на червата

След 2 седмици такова хранене ще се отървете от всички ненужни неща! Резултатът ще бъде видим още на първата седмица, но е по-добре да издържите два, така че червата да се реконструират и тялото да се изчисти напълно. За първи път в солената вода можете да добавите малко лимонов сок, за да свикнете с вкуса му.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...