Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: понеделник, май 20, 2019

Ето как още този уикенд да изчистите всички паразити от тялото си. Необходима ви е само тази напитка

август10/ 2018

Знаете ли, че най-дългата тения, намирана някога в червата на човек е с дължина 25 метра? За сравнение ще ви кажем, че 25 метра е дължината на стандартен басейн. Това действително е шокиращо, нали? Ето защо е нужно да бъдете доста внимателни и да се грижите за здравето си.

Грозната истина е, че наличието на паразити в тялото, като плоските червеи, е доста по-често, отколкото сме склонни да вярваме.

И да, те се срещат и при хората в развитите страни.

В тази статия ние ще ви дадем рецепта за едно уникално просто и много ефективно лекарство, което ще ви помогне да изчистите тялото си от паразити.

 

Нека още в началото да уточним нещо. Знаете ли каква е разликата между паразит и паразитна инфекция? Първо, необходимо е да знаете, че не всички паразити причиняват болести. Медицинските експерти предупреждават, че някои от тях биха могли да живеят относително незабелязани. Други растат, възпроизвеждат се и отделят токсини, които токсини често причиняват сериозни заболявания – това се нарича паразитна инфекция.

Ето един пример: маларията е паразитна инфекция, която е предизвикала 438 000 смъртни случая през 2015 година. Паразитните инфекции като малария са склонни да виреят в топли и влажни райони, близки до екватора. Смята се, че 3,2 милиарда души (почти половината от населението на света) са изложени на риск от малария. При това въобще не е задължително даже да сте посещавали райони, в които маларията е разпространена.

 

Хората биха могли да се заразят с паразити от следните източници:

Яденето на неизмити плодове и зеленчуци
Пътуване в район, в който има паразити
Лоша хигиена или канализация
Замърсена вода
Близък контакт със заразени хора
Близък контакт с животни
Хранене с необработено месо

Трябва да знаете, че е извънредно важно за вас да разпознавате симптомите на паразитната инфекция, най-вече ако сте пребивавали в чужда страна или сте яли месо от дивеч, заразена или развалена храна.

 

Трябва да бъдете много внимателни и да посетите клиника или болница, ако забележите някой от тези предупредителни знаци:

Болка в корема
Газ и подуване на корема
Гъбични инфекции
Обриви или сърбеж около ануса или гениталиите
Диария
Запек
Дизентерия (редки изпражнения, които съдържат кръв или слуз)
Постоянно се чувствате изморени
Рязко отслабване
Често боледуване
Афти и ранички в устната кухина

 

Могат паразитите да бъдат унищожени естествено?

Ами да, природата има свои собствени природни оръжия срещу всички видове паразити.

Забележка: ако мислите, че може да имате паразити, на всяка цена е нужно да направите консултация със здравен специалист.

Ако пък имате съмнения, или просто желаете да сте сигурни, започнете да използвате рецептата, която сега ще ви дадем:

 

Вие се нуждаете от следните съставки:

Резен джинджифил /парчето джинджифил трябва да е два пъти по-голямо от скилидката чесън/
1 скилидка чесън
½ чаена лъжица канела (по желание)

 

Начин на употреба:

В подходящ съд сложете пресования чесън и смления джинджифил. Изсипете чаена чаша вода и варете на тих огън 5 минути. Преди да изстине добавете канелата, а след това, когато вече е напълно изстинало, може да добавите и биологичен мед.

Прием: този чай е необходимо да се пие по два-три пъти на ден преди всяко хранене.

 

Колко време трябва да се пие? Не по-малко от два-три месеца, като през укиндите може да почивате и да не приемате напитката.

Възможно е да нямате паразити. Напълно е допустимо да не сте яли заразена храна или да не сте общували със заразен човек или животно. Но даже и като превенция, тази напитка ще ви осигури невероятни ползи за здравето. Опитайте и ще се убедите!

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...