Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, март 24, 2019

Елексирът на Амишите за дълголетие, при артрит, астма, рак и много други: Ето и тайната рецепта

август10/ 2018

Тази рецепта е част от традиционната култура на Амишите и се използва от много отдавна, заради полезните си свойства. Той е отличен за здравето на цялото тяло, но е особено ефективен при язва, хрема, астма, артрит, импотентност, рак, високо кръвно налягане и много други заболявания.

Този лекарствен продукт има антиканцерогенно, антивирусно и антибактериално действие. Той съдържа най-мощните естествени съставки: оцет, лимон, чесън, джинджифил и мед.

 Те могат да се борят срещу различни заболявания и значително да засилят имунната система. Освен това, тази изключително естествена смес може да намали нивото на холестерола, да засили имунната система и да намали нивото на захар в кръвта. Ако консумирате две седмици може значително да регулирате и кръвното налягане.

amisi-940x465

Необходими съставки:

100 милилитра вода
1 скилидка чесън (настърган)
1 парче пресен джинджифил с размер на глава чесън (настърган)
1 чаена лъжичка лимонов сок
1 чаена лъжичка органичен ябълков оцет
1 чаена лъжичка биологичен мед

Забележка:   Това е рецепта за приготвяне на една доза.

Начин на приготвяне:

Смесете всички съставки и добавете 100 милилитра вода. Тази отвара може да се съхранява в хладилник не повече от 5 дни, но се препоръчва винаги да подготвяте нова доза и веднага да я изпивате, защото само така ще се запазят всички нейни полезни свойства. За да се запази ефективността на този продукт е важно да не го загрявате.

Употреба:

Трябва да се пие на гладно, сутрин и преди вечеря. Имайте предвид, че не трябва да го консумирате повече от 3 пъти на ден.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...