Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, март 26, 2019

Закъсах го с високо кръвно, лекарствата не ми помагаха вече, а главата щеше да ми се пръсне, добре че съседката ми даде тази рецепта

август10/ 2018

Ето как намалих кръвното си само с натурални средства.

Има една много проста и изключително ефективна рецепта от природната медицина, която ще ви помогне за нормализиране на кръвното ви налягане за минимум няколко години. А освен това, тя не струва нито стотинка, а действа много добре

 

Необходими съставки за отварата:

5 супени лъжици борови иглички,

2 супени лъжици шипка,

2 супени лъжици обелка от лук.

 

Начин на приготвяне:

 

 

 

 

Изсипете всичко това в 1 литър студена вода, оставете да заври и варете на слаб огън, покрито в продължение на 10 минути.

След като сместа се свари, се прецежда. Можете да добавите и малко вода. Рецептата за напитката е за 2 дни. Курсът на лечение продължава 4 месеца.

 

Подобрение може да усетите още на петия ден – главоболието ви ще изчезне, а месец по-късно ще можете да опитате постепенно да премахнете антихипертензивните медикаменти.

Отварата ще прочисти червата и черния ви дроб. Тя има и имунно укрепващи свойства, които са превантивна мярка срещу грип. Сместа е и много добър диуретик и ще ви помогне с болезненото кървене на венците.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...