Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, декември 16, 2018

Детето имаше брутална кашлица и не можеше да я отхрачи, добре че майка направи този лек и я изкара за ден

август10/ 2018

Традиционният локум е най-чудесното средство за отхрачване, също нелоша работа вършат и ментовите бонбони.

Трудното отделяне на храчките ви подтиква да посегнете към лекарствата, но това не е единственият вариант, който ще ви помогне. Има доста билки, които стимулират отхрачването и не вредят на организма ви по никакъв начин, така че преди да прибегнете към антибиотика опитайте с изпитаните рецепти от народната медицина.

 

Уникален лек за отхрачване използван от нашите баби

Един доста ефикасен лек за отхрачване, който е изпитан от много хора и наистина действа се приготвя с любимите ни ментови бонбони и малко локум.

Когато го приемате самата кашлица се облекчава, отхрачването става много лесно и бронхитите се пречистват възможно най-бързо.

Ето и как да си направите уникалният лек за отхрачване, който наистина е помогнал на мнозина:

 

Взимате 20 парчета най-обикновен локум и ги поставяте в 1 литър вода.

Сваряват се докато прибавената вода остане на половина. Не забравяйте да разбърквате периодично. Малко преди да свалите от слабия огън, на който се вари локума добавете към него 20 ментови бонбона за смучене.

Ако желаете да подсилите още малко силата на домашния лек за отхрачване бихте могли да добавите няколко листенца от индрише към него. Тази билка също е уникално средство, което стимулира процеса и спомага за бързото лечение.

Този чудодеен лек за отхрачване се съхранява в хладилника и се приема само по супена лъжица 3 пъти на ден. Още след първите дни на приема ще усетите облекчение, а вкусът на домашния сироп е много приятен, така че ще допадне на почти всеки.

 

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...