Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: петък, април 19, 2019

Да си направим жива вода сами вкъщи

юни16/ 2016
жива вода сами вкъщи" data-essbisHoverContainer="">

Такава вода не може да купите никъде и за никакви пари. Тя лекува, съживява, под­младява. Има два метода за направата й, предлагаме ви ги.

Приготвяне на т.

нар. протиева вода
: съд с вода се слага в камерата за 4-5 часа. За това време по стените на съда и по повърхността се е об­разувал лед. Водата се излива в друг съд, а ледът се изхвърля. Този лед е от молекули на теж­ката вода, която замръзва при 3-4 градуса, а необходимата вода за организма замръзва при минус 1. Новият съд с водата се слага отново в камерата. Престоява там, докато 2/3 от водата замръзне. Незамръзналата вода се из­лива – това е лека вода, която съдържа много примеси и е вредна. Ледът, който остава в съда, е замръзнала протиева вода, разтопете го и пийте.

Налейте в петлитрова емайлирана тендже­ра вода от чешмата, оставете я да престои и я кипнете на огъня. След това бързо я охладете в студена вана. Това е първият стадий на структуризация на водата. Тя вече е една степен по-полезна от просто преварената. След това пуснете в тенджерата 5-7 камъчета черен силициев дву­окис (от аптеката), покрийте я с марля и я оставете два дена. После внимателно я прелейте в друг съд, като изхвърлите долния слой от 2-3 сантиметра, защото силициевият двуокис поема патогенните микроорга­низми и чуждите химически елементи.

Тази вода вече притежава ле­чебни свойства. Тя е структу­рирана и наситена със силиций – най-необходимия микроеле­мент, при липсата на който в организма не се усвояват почти всички останали. Получената вода поставете в камерата на хладилника. Щом на повърх­ността и по стените се образува ледена коричка, я прелейте в пластмасов съд и отново го поставете камерата. Изхвър­лете леда, като по този начин изхвърляте тежката вода. Тя съдържа изотопи на водорода деутерий и тритий, замръзва при температура 3°С и вреди на организма.
Последното замразяване тряб­ва да извършите в пластмасо­вия съд, защото емайлът на тенджерата може да се напука. Когато две трети от водата зам­ръзне, пробийте дупка в леда и излейте незамръзналата – тази „саламура“ съдържа всички нежелани примеси. Оставете леда да се стопи при стайна температура. Ще получите разтопена вода с най-високо качество, която се нарича про­тиева, защото е изчистена от тежките изотопи. И най-сетне, ако имате магнитен кръг или магнитна фуния, прелейте водата през тях, за да укрепи­те още повече структурата й. Получената вода притежава лечебни свойства – изчиства организма и при дълготрай­на употреба лекува от реди­ца заболявания. Срокът за съхранението на свойствата й е ограничен – около седем часа пише lekuva.net.

 

 

 

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...