Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, април 21, 2019

Ето какво ще се случи с вашето тяло, ако докоснете небцето си с език и дишате! Със сигурност ще го пробвате

юни18/ 2016
Кой би предположил, че толкова лесно нещо би могло да ви приспи толкова бързо. Всички понякога имаме проблеми със съня, т.е. не бихме могли да заспим. Такова състояние може да се превърне в здравословен проблем.

Разбира се, това може да бъде решено с таблетки, но не е здравословно! Затова ви представяме този трик. Не струва нищо, не трови организма, а може да помогне. Опитайте!

Този чуден метод ще ви помогне по-лесно да заспите. Техниката е известна като 4-7-8 техника на дишане. Ето как се прилага: 1. Поставете върха на езика си на небцето. Езикът нека докосва областта, която се намира непосредствено зад горните предни зъби. Би трябвало да държите там езика по време на цялото упражнение. 2. Издишайте изцяло през устата. 3. Затворете устата и дишайте през носа, броейки до 4. 4. Задръжте дъха, броейки до 7. 5. Издишайте през устата и нека това продължи 8 секунди. Повторете процедурата още 3 цикъла. Внимавайте да издишате всеки път през устата. Това би трябвало да го правите на практика 2 пъти дневно, като по този начин ще облекчите стреса, напрежението и по-бързо ще заспите пише zajenata.bg.

 

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
Етикети:проблеми, сън
loading...