Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: сряда, август 21, 2019

Направете сами eфикасен японски лек и се отървете от болките в гърба

февруари14/ 2017
лек и се отървете от болките в гърба" data-essbisHoverContainer="">

Тези, които често страдат от скованост и болки в шията и гърба добре знаят колко може да бъде трудно и мъчително. Ние ви представяме рецепта, която ще възстанови вашите стави и ще ви държи в добра кондиция, а същевременно ще ви помогне да се отървете и от болките в гърба.   Просто и евтино!   Купете 150 грама желатин, който обикновено се използва за направа на сладкиши. Тази доза ще бъде достатъчна за един месец.

  Вечер поставете две равни супени лъжици в ¼ чаша студена вода, разбъркайте добре, за да няма бучки и се оставя да престои до следващата сутрин.   През нощта желатинът ще увеличи размера си и ще се превърне в желе. Тази смес се приема на празен стомах. Няма да бъде проблем, ако разбърквате с пресно изцеден сок или кисело мляко или пък да добавите малко мед към нея.   Тези, които са опитвали тази рецепта казват, че само след една седмица консумация болките просто изчезнали пише mall359.com.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
Етикети:болки, гръб, лек
loading...