Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: събота, октомври 19, 2019

Капвайте от този лек в ушите си и слухът Ви ще се възстанови на 97%! Този лесен натурален лек е ефикасен дори за възрастни хора

октомври05/ 2017
слухът Ви ще се възстанови на 97%! Този лесен натурален лек е ефикасен дори за възрастни хора" data-essbisHoverContainer="">

Проблемите със слуха са най-често в резултат на стареене, но тези дни, все по-голям брой млади хора страдат от проблеми от този род.

Загубата на слуха драстично възпрепятства способността Ви да функционирате нормално в света и това може да усложни живота Ви до голяма степен. Например, може да се сблъскате с многобройни проблеми или неприятни ситуации по време на работа или животът Ви може да бъде застрашен, ако не можете да чуете клаксоните превозните средства по време на ходене или шофиране.

Има много търговски марки и средства за защита на пазара, но ние ще разкрием един ефективен природен лек, който ще Ви помогне да възстановите способността на слуха си и да намалите проблемите му.

Най-хубавоти при това лекарство е, че то също така осигурява отличен ефект в случай на 80 и 90-годишна възраст.

Смята се, че може да възстанови до 97% от слуха.Съставката, която Ви трябва, за да подготвите този невероятен природен лек, вероятно е вече в кухнята Ви и тя е една от най-здравословните храни на планетата – чесъна!

Чесънът има силни лечебни свойства, които са изключително полезни при лечението на различни здравословни проблеми. Ето как да го използвате, за да Ви помогне да възстановите слуха си:

Ще имате нужда от:

3 скилидки чесън зехтин памук или марля капкомер

Начин на употреба:

Обелете скилидките чесън, измийте ги и ги смачкайте силно за извличане на сок. Опитайте се да получите колкото може повечесок.

След това се смесете сокът от чесън със зехтина и изсипете сместа в капкомер.

Използвайте:

Трябва да се поставят 3-4 капки от лекарството в ухото. Слес това в ухото се поставя памук или марля. Легнете малко, за да помогнете на маслото да проникне дълбоко в ухото. Можете да очаквате ефектите много скоро и със сигурност ще бъдете впечатлени пише zajenata.bg!

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...