Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, септември 17, 2019

Ето как всъщност изглежда тялото ви! Всичко, което е било скрито от очите ни, става ясно

март06/ 2017
тялото ви! Всичко, което е било скрито от очите ни, става ясно" data-essbisHoverContainer="">

През 1997 г. Александър Циарас започва работа по «TheVisualMD» мащабен проект. Крайният резултат на това е да бъде пълна 3D-визуализация на човешкото тяло .

В основата на това е актуална информация за нашето тяло, получена чрез използване на всички възможни средства за медицински изображения.

 Допълнителни точки за «TheVisualMD» използват данни от електронна микроскопия и компютърна диагностика пише zajenata.bg.

Самият Циарас за постиженията си често се нарича „цифров Леонардо да Винчи“. Произведенията на този художник, учен и изобретател се появиха на корицата на «Дискавъри», «New York Times Magazine» и «Живот». Снимки на Александър многократно получиха престижни награди.

Маестрото от най-ранна възраст е любители на медицината, по-специално структурата на човешкото тяло. Също така е изключително талантлив математик и физик. Изобретяването иновативни лещи и микроскоп, Александър е бил в състояние да направи едно невероятно яйце картина и разработва женски ембрион вътре в тялото.

През 1989 г.

един талантлив художник разпознава бъдещите възможности на компютърната графика. След това той започва да се развива със свои собствени програми за улесняване на работата си. С финансирането на научни изследвания Циарас ангажира световноизвестната организация на НАСА.

Подробна и реалистична картина на това, което се намира под човешката кожа, размива границите между науката и изкуството. Снимки на Александър представя галерия на чудесата. Показателно е, анатомични подробности в тази карта не плашат, а по-скоро заслепяват зрителя.

Един от проектите на Александър е научно-популярният филм „От зачеването до раждането.“

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...