Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, май 19, 2019

Ако страдате от диабет, косопад или сърдечни проблеми, опитайте този прекрасен плод

април21/ 2017
диабет, косопад или сърдечни проблеми, опитайте този прекрасен плод" data-essbisHoverContainer="">

Знаете ли тамаринд плод, който идва от Африка и Азия? В допълнение към специален вкус, е много здрав. Тя може да се използва за лечение на тези условия:

Възпаление на ставите

Плодовете на тамаринда имат противовъзпалително и антибактериално действие.

Защитете организма срещу инфекции. Този плод укрепва имунната система, детоксикира организма.

подобрява зрението Този плод има силата да се засилва зрението, тъй като съдържа много витамин А, който предотвратява проблеми със зрението и други проблеми с очите. Витамин А се намира повече, отколкото в морковите.Укрепване на сърцето

Тамаринд съдържа витамини и минерали, които са от съществено значение за функционирането на сърцето са особено богати на калий, която е от съществено значение за организма.

Диабет

Може да регулира нивото на кръвната захар и действа превантивно за поява на тези заболявания. Въпреки това е важно да се храните здравословно и да имате физическа активност, разбира се, и да пиете лекарствата, както е предписано. Решава проблеми с опадането на косата, дори и с плешивостта.

Сварете този плод във вода, докато омекне, след което се прецежда течността. Нанесете върху кожата на главата и леко разтривайте. Оставя се да престои един час, след което изплакнете пише zajenata.bg.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...