Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: четвъртък, юни 27, 2019

Никой лекар няма да ви го каже, но водата направена по този начин лекува диабет за 5 дни

май10/ 2017
лекар няма да ви го каже, но водата направена по този начин лекува диабет за 5 дни" data-essbisHoverContainer="">

Диабетът е хронично заболяване, при което клетките в организма не могат да произведат достатъчно количество инсулин или произведеният инсулин не работи правилно.

Има два основни типа диабет:

Тип 1 – когато задстомашната жлеза не произвежда инсулин.

Тип 2 – дължи се на неспособността на задстомашната жлеза да реагира на инсулина или клетките в организма не реагират на инсулина.

 

Как възниква диабетът?

Причината за диабета е неизвестна.

Генетика, хранене, затлъстяването и липсата на физически упражнения могат да изиграят роля в развитието на диабет –  особено диабет тип 2.

 

Какви са симптомите на диабета?

Повишена жажда Засилено уриниране Замъглено виждане Повишен апетит Повишена умора Необичайна загуба на тегло

Как диабетът влияе на организма?

С течение на времето повишената кръвна захар може да доведе до много заболявания, такива като бъбречни заболявания, сърдечни заболявания и слепота.

Излишната захар в кръвта може да се втвърди и да запуши артериите и да увреди малките кръвоносни съдове в бъбреците и очите.В зависимост от вида на диабета, доста хора трябва да използват определени хапчета всеки ден. Други избират да си инжектират инсулин ежедневно. Въпреки това, нито едно от тези средства обикновено не предоставя навременно, бързо и безопасно решение за вашите здравословни проблеми. Те също са обработени със средства, които не винаги се усвояват добре от тялото ви пише zajenata.bg.

В тази статия, ние ще Ви покажем една напълно естествена рецепта, която е изключително полезна за ефективното контролиране на диабета. Освен, че е много ефективна, тя е и много по-евтина, отколкото обикновената медицина.

В допълнение, нейните резултати са гарантирани, както и това, че не представлява опасност за вашето здраве. Ако искате добър контрол на диабета, по естествен начин, това лекарство е напълно подходящо за вас!

 

Какво ви е нужно:

2 пръчици канела

1 супена лъжица карамфил

1,5 литра бутилирана вода.

 

Начин на приготвяне:

Сложете канелата и карамфила в бутилираната вода. Оставете ги да престоят в продължение на 4-5 дни в хладилник. Пийте 1 децилитър (100 мл) вода всяка сутрин на празен стомах. Когато водата ви свърши, направете нова доза. Изпийте три бутилки от това лекарство и след това си вземете почивка за 15 дни.

Това прекрасно природно средство е за хора, страдащи от диабет. То ще ви спести пари и ще ви помогне да се отървете от тази ужасна болест само за пет дни!

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
Етикети:диабет, лек
loading...