Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, октомври 20, 2019

Изпитана бабина рецепта възстановява ставите

юни29/ 2017
ставите" data-essbisHoverContainer="">

Ако имате възрастни хора в семейството, те със сигурност знаят тази много ефикасна рецепта. Тази рецепта се оказва извънредно полезна за всеки, който я опита. Хората, които са я изпробвали, усещат че тя подмладява костите. Болките в костите и ставите изчезват наред с тежестта в краката.

Спрете да харчите пари за скъпи мазила и гелове ако страдате от болки в гърба и ставите или от болки, в следствие на минали травми. Тази рецепта съдържа само няколко съставки, но ще направи повече за вас от противовъзпалителните продукти, които купувате без рецепта. Артритът се превръща в едно от най-често срещаните заболявания в днешно време. Симптомите му, като ставна болка и ограничено движение са в резултат на скованост, отичане и парене в засегнатите места. Артритът може да доведе до още усложнения, като умора, висока температура и може да засегне белите дробове, бъбреците и сърцето. Конвенционалните лечения се фокусират най-вече върху незабавното облекчаване на симптомите, вместо върху осигуряването на дългосрочни радикални лечения. И още нещо, Аюрведа, древната лечебна наука, предоставя конкретни и ефикасни решения за болки и хронични проблеми. Според Аюрведа, артритът главно се причинява от влошено храносмилане и отслабена функция на дебелото черво, които позволяват токсините (Ама) да се натрупват в ставите. Това спира функционирането, мобилността и доброто физическо състояние на ставите. Лек за спиране на болките в ставите, гърба, остеопороза, артрит Съставки: 100 мл йод 300 мл 70% спирт (от аптеката) 10 таблетки – аналгин, андол или аспирин Приготвяне и употреба: Започнете със счукване на таблетките и ги смесете със спирта и йода. Оставете съставките да се смесят добре 21 дни. След това лекът е готов за употреба. Нанасяйте сместа направо върху болезненото място или правете компрес с мазилото пише mall359.com.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...