Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: сряда, септември 18, 2019

Отговор на вечният въпрос: Ето кога и защо бебетата ритат корема най-силно!

юни30/ 2017
бебетата ритат корема най-силно!" data-essbisHoverContainer="">

Когато питате бременна жена, какво прави бебето, тя ще ви отговори, че бебетата просто се опитват да ви прегърнат от вътре. Всяко дребно движение ще ви накара да се питате, какво се опитват да направят. Ударите по корема показват добро здраве на бебето,  неговата дейност и развитие. Бебетата реагират веднага на промените в обкръжението, особено когато чуят някои външни звуци.

Когато лежите на лявата си страна, ударите на бебето се увеличават, тъй като постепенно се увеличава притока на кръв в плода. Майките могат да очакват голям брой удари след хранене. Бебето  започва да „бие“, когато ще навърши девет седмици в стомаха. По-малък брой удари може да се очакват при лошо здраве на бебето и недостатъчно количество кислород. Ако се намали броят на ударите след 36-тата седмица, то е нормално. Ударите се получават и когато бебето чувства в какво обкръжение се намирате пише zajenata.bg.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
Етикети:бебе, движение
loading...