Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: четвъртък, юни 27, 2019

Затворете очи и поставете лист хартия на дланите: За 5 секунди ще разберете дали имате сериозен проблем със здравето!

юли03/ 2017
здравето!" data-essbisHoverContainer="">

Щитовидната жлеза контролира дейността на метаболизма, така че нейното нарушаване може да повлияе на по-високо кръвно налягане, увреждане на сърцето, както и появата на депресия.   Експертите твърдят, че всяка пета жена в един период се среща с нарушаване на работата на щитовидната жлеза. Засилено отделяне на хормона на тази жлеза се проявява през ускорен пулс, атаки и сърцебиене, често запек, нарушения в съня и отслабване.   При намалено отделяне на хормона следват затлъстяване и чувство на студ т.

е. лоша циркулация. Този прост трик може да разкрие нещо важно за здравето: Затворете очи.   Изпънете ръцете с дланите нагоре. Помолете някой да ви постави лист хартия върху тях. Ако хартията започне да трепти силно върху пръстите, би трябвало да посетите лекар. Необходимо е да отделите време, за да направите анализ на кръвта и да определите нивото на хормоните пише mall359.com.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
Етикети:здраве, проверка
loading...