Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: понеделник, септември 16, 2019

Лекарство против рак не се произвежда заради фармацефтичната мафия

септември19/ 2017

Финансови конфликти и сблъсък на интереси провалят едно от най-големите открития на 20 — ти век — създаването на нетоксично лекарство срещу рака. Роял Рейф, легендарният учен, записал името си със златни букви в историята на медицината, постига невероятен успех с техниката си за лечение на вируси чрез ултразвукови вълни.

След години изследвания Роял Рейф успява да открие честотата, която унищожава херпес, детски паралич, менингит, тетанус, грип и други опасни вируси. И през 1934 година открива кабинет в Южна Калифорния, където прилага лечение срещу рак, дори на пациенти в терминален стадий.

Само след 10 дни е заключено, че 86,5 % от всички пациенти са напълно излекувани. Новото лекарство срещу рака, или по-точно метод на лечение на рака, действал безотказно. След още 4 дни настройки на честотата, Рейф успява да излекува и останалите си пациенти. При това без инвазивно и токсично лечение, като унищожава само раковите клетки.

И точно тогава всичко се променя.

На 20 ноември 1931 година 44 души, избрани от елита на бизнеса и науката се събират на банкет, на който Рейф казва „Край на болестите“. Той е убеден, че новият метод на лечение, ще направи истинско чудо в света на науката и медицината. Сред гостите на събитието обаче са Морис Фишбейн, Макс Гарисън, Хари Хоукс. Мориш Фишбейн веднага се заинтересува от откритията на Рейф и следващите три години се оказва сред най-близкото му обкръжение. Фатална грешка, която му струва епохалното откритие след това.

Фишбейн е бизнесмен и търси единствено финансовата изгода, мамейки известни учени. Години по-рано успява да измами Хари Хоукс в съдружие, за негово билково лекарство срещу рака, което оставя създателя си беден, а Фишбейн по-богат и от Крез.

Въпреки че според споразумение помежду им Хари Хоукс трябвало да прибере едва 10 % от печалбите, но след девет години сътрудничество той не получава нищо. В крайна сметка се отказал от съдружието и решил да работи сам. Фишбейн бързо провалил успеха му, задействайки влиятелните си връзки. За 16 месеца, ученият колега на Роял Рейф бил арестуван 125 пъти, малтретиран в затвора, а обвиненията били за медицинска практика без разрешение. И макар съдът винаги да отсъждал в полза на Хоукс, емоционалния стрес и тормози довели учения до лудост и той се самоубил. А формулата на лекарството изчезнала в сейфа на Фишбейн.

С Роял Рейф подобен подход бил невъзможен, най-малкото защото Фишбейн имал фармацевтична компания и едно дело срещу нея би могло да предизвика обществено внимание, което било нежелано в момента. Освен това ставало дума за лечение на рак, което не харчи енергия, безвредно е и евтино при това.

Затова започнали бележки за лечението, части от безценното оборудване, което в крайна сметка принудило учения да прекрати тестовете с този метод. Всъщност, години по-късно учени разкриват, че фармакологичната мафия е застанала на пътя на Рейф, а не толкова Фишбейн. Лекарствата носят милиарди на индустрията, а едно подобно лечение, при това безвредно съсипва бизнеса им.

 

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...