Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, октомври 22, 2019

Ето кои храни тайно ни разболяват от рак – КАНЦЕРОГЕННИ ПРОДУКТИ, ОТ КОИТО СЕ РАЗБОЛЯВАМЕ!

септември20/ 2017

В първите горещи летни дни търгашите пъргаво измъкнаха от складовете всички залежали и вредни храни. Сега е моментът да ги пробутат на доверчивите клиенти, които в летните жеги бързат да платят и много-много не се заглеждат в етикетите.

Не че ако ги прочетат, ще могат да разберат нещо важно от тях.

 

Защото не се е родил наш производител, който да им каже, че яко е поръсил каймата с отровна червена боя, причиняваща рак – да изглежда като от току-що заклано прасенце.

Наскоро столичанка сготви супа топчета и се потресе – тя се оцвети в яркорозово. Как пък един не призна, че нагло е инжектирал пилетата с вода, пълна с опасни за човешкия организъм соли. В момента рафтовете на магазините ни направо пращят от такива пернати и всички ги купуват с охота. Според Сергей Иванов от Независимия център по биология на храните споменатата вода в пилешкото често достига и до 50%.

 

И докато нашите контролни органи мълчат за този срамен факт, при износ на пилетата ни в чужбина незабавно ни ги връщат. Причината: съдържат остатъци от ветеринарно-медицински продукти и недопустимо много соли, опасни за сърцето. Всичко живо мълчи и за това, че вместо прясно масло ни пробутват палмово, използвано за производството на пластмаси. Ако очакваме родната Агенция по храните да ни опази живота и здравето, по-добре отсега да се запътим към гробищата. Класическите добре заучени лафове на нейните чиновници при хванати от гражданите безобразия с храните са: Законодателството не знам си какво… и ще предприемем необходимите действия. За резултат от последните – забравете. По- полезно е да знаем с какви боклуци (на баснословни цени) ни хранят в България и да се пазим от тях. Ето ги.

 

Ужас, ядем като луди палмова мас! Скандалът е огромен – при проверка, направена преди дни, се е оказало, че 64% от съдържанието на пакетче краве масло е палмово. Не Агенцията по храните, а Българската национална асоциация “Активни потребители” е изследвала 10 вида масла, закупени от големи търговски вериги. Тестването им е станало в две лицензирани лаборатории. Резултатите са ужасяващи – 4 от пробите са показали, че вместо краве масло от мляко в пакетчетата има палмово. Без това да е обозначено на етикета им.

 

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...