Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, октомври 22, 2019

5 Упражнения, които ще трансформират тялото ви и ще изгорят калории много по-бързо, отколкото да ходите на фитнес ежедневно

януари08/ 2018

Отслабването е трудно, изисква дисциплина и много воля, освен че е едно от най-важните решения на живота ви, защото ако го приемете сериозно, залагате на здравословен живот, където упражненията и храната ще бъдат балансирани осигурете вашата красота и здраве.

С тази бърза тренировка за отслабване ще можете да видите резултатите за нула време. Тя е проектирана така, че след 30 дни да забележите значителни ефекти във вашата фигура.

В допълнение, едно от големите му предимства е, че хората, които напускат на различно ниво, могат да я практикуват, тъй като основните упражнения, които са изложени, са лесни за изпълнение.

Искате ли да отслабнете, без да сте прекалено много упражнения? Тези 5 прости процедури ще ви дадат по-добри резултати от фитнес залата.

 

1. Основни рутинни упражнения

Извършете съпротивителни упражнения за укрепване на мускулите си, започнете с 4 серии от 25 клека и 2 серии от 10 лицеви опори. Можете да ги направите с колене, почиващи на пода, като вдигнете краката си.

Навеждането с подпрени колене е по лесна версия на обичайните лицеви опори. Горната част на нашето тяло ще придобие с непрекъснатата практика на това упражнение за сила и издръжливост. С това упражнение ние ще развием нашите гърди, делтовидни и бицепси. Резултатите ще забележите веднага.

 

2. Кетълбел суинг упражнение-(във видеото по-долу)

С това упражнение можете да изгорите около 20 калории на минута.

– Разделете краката си на широчината на раменете, огънете леко колене, хванете тежестта с ръцете си отпред и я люшкайте напред-назад.

– Изпълнете 3 серии по 10 повторения. Можете да увеличите бройката, когато придобиете тренинг.

 

3. Каране на велосипед

Въртите педалите възможно най-бързо за 1 минута, след това забавете следващите 2 минути и така нататък до 30 минути.

4. Клекове

Клековете имат предимството тъй като развиват няколко мускулни групи от нашето тяло. Главната група мускули в това упражнение, са най-ниските абдоминални, най-трудно развиващите се.

 

5. Бърпи упражнение

С 1 минута бърпи, изгаряте до 14 калории. Тази тренировка увеличава метаболизма и изгаря допълнително мазнини.

От изправен стоеж, клякате и същевременно скачате назад с краката, като ги изпъвате, като за лицева упора, след което със скок ги сгъвате към ръцете, като заставате отново в клекнало положение и се изправяте след това повтаряте.

Направете 3 серии по 5 повторения и можете да увеличите сериите, когато вашата издръжливост се увеличи.

Тези упражнения не само ще подобрят физическия ви вид, ще загубите обем от талията ви; Също така вашата поза и баланс ще се подобрява всеки ден. Чрез укрепване на нашето тяло и главно в частта на седалището можем да избегнем лумбалните болки, защото цялата зона ще се стабилизира.

Video Playback Not Supported

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...