Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: четвъртък, юни 27, 2019

Когато баба ми започна да пищи от болка в коленете, й помогнах да направи това лесно упражнение-Тя ми благодари!

април13/ 2018

Всеки ден коленете чувстват огромна тежест. Наднорменото тегло, липса на физическа активност, или обратното: прекомерен стрес, травма, свързани с възрастта промени, а дори и лошо хранене – всичко това може да стане  причина за болка в коляното  .

Има начин, който помага да се облекчи мъчението, когато имате болки в ставите на коленете. Разбира се, че е по-добре за лечение на коленете напълно и изцяло да промените начина си на живот, така че да не чувствате дискомфорт.

 Но в случай на проблем, се спасете с този метод!

 

Болка в коляното при сгъване

За да премахнете ужасната болка болка в коляното, трябва само една обикновена кърпа! Тествах този трик повече от един път, и не само на себе си. Когато баба ми започна да пищи от болка в коленете, й помогнах да направи това лесно упражнение-Тя ми благодари!

РАЗТЯГАНЕ НА КОЛЯННАТА СТАВА

Направете стегнато руло кърпа.
Внимателно огъвате крака в коляното и поставете петата на ръба на стола, на който седите. Стегнете крака и се опитайте да се отпуснете.
Опънете коляното нежно, но твърдо. Това бързо ще успокои болката!

Как да направите тази процедура, ще видите в този клип. Не забравяйте, че при оток на коляното, трябва незабавно да се консултирате с лекар.

Video Playback Not Supported

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...