Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, юли 16, 2019

На Малка Богородица сляпо дете възвърна зрението си в параклис

септември10/ 2018

Сляпо момиче прогледна навръх празника на Съединението. Чудото се случило на скалния параклис „Света Петка“ в град Трън пред очите на десетки свидетели.

 

Благата вест се разнася от уста на уста от хората в Трън. Проглеждането на момичето станало точно на кръста, който е монтиран в скалата над параклиса.

Преди това детето посетило святото място заедно със своето семейство, където се изпълнил ритуал за молитва Света Петка да помогне за проблема. След него момичето преминало през пролаза, който е в непосредствена близост до пещерата, съобщава zapadno.com. 

През него незрящото дете стигнало до върха на скалата, където е кръста.

 

Там то се хванало за него, за да се помоли и в същия момент очите му се отворили. Чудото било толкова силно, че момичето започнало да вика и плаче от радост.   Посетителите на скалния параклис първоначално се стреснали на виковете от възвишението, но след като разбрали за проглеждането на сляпото дете онемели.   Момичето, което прогледнало и нейното семейство са от Северозападна България.

Пристигнали вчера в късния следобед специално до скалния параклис „Света Петка“, за който разбрали от тяхна родственичка, която живее в Трънско.

След станалото чудо семейството на детето се заканило, че ще направи голямо дарение за скалния параклис.   За никого в град Трън не е тайна, че в скалния параклис стават чудеса, които са помогнали на много хора. Не са малко свидетелите на такива чудеса, които с вълнение разказват такива истории.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...