Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: петък, април 19, 2019

Смесете тези 2 съставки и няма да почувствате болка и дискомфорт в следващите 5 години!

септември13/ 2018

Остеохондрозата е болезнено състояние, съпроводено от чувство на дискомфорт в областта на шията и води до загуба на сетивност на ръцете. Този прост природен лек облекчава болката и други симптоми на схващане на врата бързо и ефективно. След лечение, няма да чувствате никаква болка за следващите пет години.

Всичко, от което се нуждаете, е:
– 10 супени лъжици сол 
– 20 супени лъжици масло (зехтин, слънчогледово олио).


Тази смес за масаж се приготвя с нерафинирано олио и сол (може да използвате морска вода, ако искате). Всичко, което ви трябва, са 10 лъжици сол и 20 лъжици масло (зехтин, слънчогледово).Инструкции:
Смесете съставките в стъклен буркан и разбъркайте.

Оставете за няколко дни.Използване
С лекарството всяка сутрин се разтрива болезнената зона.
Първо е необходимо да се разбие за 2-3 минути, и след това да се увеличи времето за 2-3 минути на ден, докато стигнете до 20 минути масаж на ден. След процедура избършете врата с влажна кърпа.След 10 дни на лечение, значително ще подобрите кръвообращението и с масаж ще стимулирате регенерацията на хрущялната и костната тъкан. Ще се почувствате облекчение.
Главоболията ще изчезнат, а циркулацията ще се подобри, защото тялото се чисти от токсини, обмяната на веществата ще се нормализира.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...