Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: петък, април 19, 2019

Детето от малко боледуваше много, докато един билкар не ни препоръча тази мощна напитка за укрепване на имунитета

септември13/ 2018

Природата ни дава само най-доброто, и тази истина не би могло да се оспори

Разбира се, можете да похарчите доста пари за различни лекарства, с които да поддържате тялото здраво и да укрепите имунната система. Но народната медицина е в състояние да направи това за вас също толкоз добре, за много по-малко средства и без почти никакви странични ефекти.

Лечебните средства, които бихме могли да си осигурим от природата, никога няма да ни разочароват.

 

Днес ви предлагаме невероятния еликсир с лечебни и оздравителни свойства на руския професор Евтимов, популярен след любителите на здравословния живот с не една и две рецепти за укрепване на здравето.

Професор Евтимов е преподавател в Казанския държавен медицински университет.

 

Необходими съставки:

шепа млади филизи от бор
2 литра вода
2 супени лъжици кори от лук
1 чаена лъжица сух корен от женско биле
2 супени лъжици натрошени шипки

 

Как се приготвя лечебния еликсир на професор Евтимов?

В емайлиран съд поставете боровите филизи. Добавете и водата. След това е ред на обелките от лук. И накрая се слага корена от женско биле. Тази смес се вари около 20 минути. Минута или две преди да махнете от огъня, добавете и натрошените шипки.

Така приготвената смес се захлупва и се завива с одеяло. Оставете я така, докато се охлади.

След като се охлади до температура, приятна за пиене, прецедете и изсипете съдържанието в термос. Така може да се съхранява за около 12 часа.

Може да пиете от този чуден лек колкото и когато желаете. Но не забравяйте правилото, че и от много добри и хубави неща на куп може да ви стане лошо.

 

Това не е всичко, което може да се каже за лечебните свойства на напитката. Благодарение на това лекарство вие ще забравите за нервност, възпалителни заболявания на дихателните пътища и стомашно-чревния тракт. Тази смес действа доста добре и на кожни заболявания, особено псориазис. Основното нещо е, че укрепва защитните сили на организма. Даже и само това трябва да ви е достатъчно, за да я направите още сега.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...