Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: петък, април 19, 2019

Ял по 2 супени лъжици преди обяд: За 6 месеца отслабнал 15 кг и намалил холестерола

септември14/ 2018

Учените са доказали, че лененото семе е изключително здравословно и полезно за предотвратяване на инсулт и инфаркт. Това е така, защото тези супер семена намалява нивото на холестерола в кръвта.

Лененото семе е пълно с фибри, което значително помага за контролирането на нивото на холестерола . Фибрите в лененото семе всъщност свързват жлъчната киселина в червата и намаляват абсорбцията на холестерола в кръвта.

Лесно може да кажем, че тази супер здравословна храна също е един от най-богатите източници на омега – 3 киселините. Те могат също така да предотвратят образуването на кръвни съсиреци, които могат да доведат до инсулт или инфаркт, а в същото време да подобрят и кръвообращението. Омега-3 мастните киселини са изключително полезни за намаляване на нивото на холестерола и броя на триглицеридите.

Предаваме Ви опит на човек, който е имал сериозни проблеми с високото ниво на холестерола, така че решил да опита с някои естествени средства, вместо предписаните лекарства.

Джим започнал да консумира четвърт чаша ленено семе всеки ден преди обяд, което е около 2 супени лъжици.

Когато измерил новото на холестерола си, то било намаляло само за 15 дни, а след 6 месеца холестерола му вече бил в норма. Той е загубил 15 килограма, а нивото на енергия, вида и косата му също са се подобрили.

Определено трябва да опитате това естествено лекарство. Просто започнете да консумирате две супени лъжици или четвърт чаша ленено семе всеки ден преди основното хранене.

Лененото семе може да се приема с любимата Ви салата, кисело мляко или други хранителни стоки. Поставете лененото семе в блендер или мелачка за кафе и разбъркайте 5 секунди и ежедневната Ви доза семена ще бъде готова.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...