Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: петък, април 19, 2019

Ето как успях да изчистя белите си дробове от натрупаните катрани от пушенето благодарение на тази домашна рецепта

септември16/ 2018

Сега ще ви разкрием три сигурни рецепти за пречистване на белите дробове от катраните, които се наслояват в белите дробове при пушене. Работят ефективно както за възстановяването на организма след отказване на цигарите, така и пушачите, които желаят да подобрят здравословното си състояние.

Пречистете дробовете си от вредните катрани, които се съдържат в цигарите. Скоро след като опитате тези три рецепти ще усетите,че тежеста в гърдите и кашлицата, причинена от цигарите изчезват.

 

1. Овесена отвара
Залейте една чаена чаша овесени зърна с половин литър вода и сложете да ври на бавен огън. Когато остане половината течност отместете от котлона. Прецедете и пийте получената отвара по половин чаена чаша 3 пъти на ден, 30 минути преди хранене. Може леко да я затоплите. Ще започнете да усещате пречистването на дробовете след около 5-7 дни. Възможно е да се появи задух, кашлица, а също така зелен или сив секрет.

 

2. Отвара от риган и теменужки
Тази отвара стимулира епителните клетки по дихателните пътища. Може да я приготвите, като залеете 1 с.л. трицветна теменуга и 1ч.л. риган с 500 мл. кипяща вода. Запарете за около час. Прецедете и пийте от топлата запарка 2-3 пъти на ден, без да я подслаждате. При редовно пиене на тази отвара, дробовете ви ще се изчистят от катраните под формата на гъсти секрети.

 

3. Инхалации
Може да използвате етерични масла от бор, риган или евкалиптово масло. Излейте един литър минерална или изворна вода в метален съд и я загрейте на котлона. Покрийте главата си с кърпа и се наведете над ароматната вода. Вдишвайте парата в прордължение на 5-10 минути. Може да правите тази процедура всяка вечер преди лягане в продължение на 1-2 седмици.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...