Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: четвъртък, юни 27, 2019

Четири хранителни стоки, които можете да ядете в неограничени количества

септември19/ 2018

Въпреки че размерът на порциите е от решаващо значение за поддържане на теглото , има хранителни стоки , които можете да ядете колкото искате. Не, не става дума за зелена салата или друг вид зеленчуци, а за вкусни ястия , в които можете да се насладите в неограничено количество.

Пуканки

Вярвате или не, пуканките са едни от най-малко калорични закуски. Не става дума за пуканки с вкус на масло или сирене, а за класическата царевица, която е готова с малко олио и сол.

 Пуканките съдържат малко калории и много фибри , които са отлични за стомашно-чревния тракт. Ако сте любител на пикантни храни, можете да добавите малко лют червен пипер, черен пипер или пипер на прах.

Кисели краставички

Чаша кисели краставички съдържа 16 калории, затова са идеални във всяка диета и в комбинация с хранене през деня.

Бадеми, орехи и лешници

Само шепа от тези здравословни закуски ще ви засити, а комбинирани със стафиди, смокини или сушени сливи ще намалят апетита.

Печен чипс

Изпеченият чипс не съдържа масло, затова е добър за консумация. Пърженият, висококалоричен чипс заменете с чипс от зеленчуци , които сами ще си приготвите.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...