Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: четвъртък, юни 27, 2019

Любимото ястие на всички мъже, направите ли му го веднъж цял живот ще ви бъде благодарен и ще ви признае за най- добрата в кухнята

септември22/ 2018

Приготвяне:

30 мин

Готвене:
60 мин

Общо: 90 мин

Хранителна стойност:
500 kcal

Няма шега и измама, тази „ Мъжка торта “ става един път!

Предлагаме ви нещо много, ама много вкусно, което носи и колоритното име „Мъжка торта“. Сами ще видите защо като прочетете какво съдържа, а уверяваме ви, лигите ще ви потекат като я опитате.

Ето и страхотната рецепта за тази вкусотия.

Трябват ни три домата, една глава лук, 300 грама шунка, четири стека пилешко месо, четири стека свинско месо, 300 грама кашкавал, едно яйце и галета.

 

Мъжка торта е това, не е шега работа! Страшна вкусотия става обаче

Тази чудно вкусна мъжка торта, за която съпругът ви ще се влюби отново във вас, се прави много лесно и приятно.

Свинското и пилешкото месо първо се панират отделно в панировката, която сме направили от галетата и яйцето. Когато вече сме ги панирали, започваме да нареждаме етажите на нашата торта, както си му е точният ред.

Първо нареждаме един ред от панираното свинско месо, после слагаме част от доматите, отгоре редим нарязаната шунка, после пак слагаме от доматите, след това идва ред на панираното пилешко, а най-отгоре и на кашкавала.

След като сме наредили вече това чудно угощение, го пъхаме да се запече във фурната за не повече от петнадесетина минути. След това няма какво повече да се обясняваме – знаете какво следва и как мъжо ви ще цвили от кеф, разбира се, ако е мръвкар.

Само да внимавате и да побързате да си вземете и вие от тортата, че от опит ви казваме – наистина бързо свършва. Чудно вкусно става това ястие, а и супер обилно. Така че дерзайте, домакини!

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много сладко на всички!

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...