Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, април 21, 2019

Не ви трябва врачка: Съвпадат ли линиите на сърцето, когато съберете длани? Честито, ето какво значи това:

октомври21/ 2018

Мнозина вярват, че по линиите на дланите можете да разберете всичко за характера на човека и дори да прогнозирате съдбата му. Вярно или не – това решете сами, но, да бъдем честни, понякога все пак ни се иска да надникнем зад завесата на съдбата си с помощта на учението, наречено „хиромантия“.

Може да направите това по един много прост начин. Погледнете дланите на ръцете си…  Съвпадат ли линиите на сърцето, както е на картинката?

Какво означава нивото на линията на сърцето

сърдечни линии се събират

Съберете заедно двете длани.

 Ако линията на сърцето на лявата ръка е по-ниска, отколкото на дясната, това означава, че вие ​​сте по-умни от годините си. Но си оставате романтик и човек с добре развита интуиция.
Ако линията на сърцето на лявата ръка е по-висока, отколкото на дясната, това е знак, че сте борец в живота. Вие сте независима, целенасочена личност и умеете да се наслаждавате на всеки детайл, без значение какъв.
Ако линиите на сърцето се събират, това означава, че вие ​​не приемате особено охотно промените в живота. Строга самодисциплина, възпитание и способност да запазите спокойствие във всички ситуации – това е нещото за вас.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...