Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: петък, април 19, 2019

В сряда парични постъпления за Рак, Скорпион и Риби, подаръци за Овен, Лъв и Стрелец

ноември06/ 2018

 Сряда ще бъде един запонящ се ден, в който няколко зодии ще усетят птичето на шанса, което каца венъж на рамото, но не всички ще успуат да го уловят. Затова внимавайте, да го изпуснете.

Вглеждайте се в детайлите и бъдете внимателни, да не го уплашите. Няколко зодии ще разпознаят шанса си и ще го уловят, а други ще получат неочакван подарък, който ще ги зарадва много.

Този ден ще бъде благоприятен за пътуване за мъжете над 35 годишна възраст, особено ако е свързано с важна цел или задача. Допуснете ли да бъдете въвлечени в някакъв конфликт днес, то бъдете готови за неприятните последствия. В сряда ще възникне непланиран разход за дете, който може да ви притесни. 

 

Ако сте родени под знака на Овен Лъв или Стрелец, сряда ще има с какво да ви изненада като преживявания. Днес интересно развитие ще имат ваши имотни или материални дела и ангажименти. Това ще бъде благоприятен ден за покупки, които са важни за вашия дом или работа. Може да ви изненада жест или подарък от страна на човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес интересно развитие ще имат ваши любовни отношения с представители точно на тези три зодиакални знака. Сряда ще бъде важен ден за хармонизиране на емоционалните отношения в дома ви. Това ще бъде благоприятен ден за предложение за брак, планиране на годеж или сватба. 

 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес ще има за какво да се тревожите или паникьосвате. Причините за това ще бъдат предимно свързани с ваши очаквания, чието реализирани се бави или за които нямате никаква информация. Днес не разчитайте в действията си на хора родени под знака на Лъв, Стрелец или Овен.

 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, днес ще бъдете натоварени много повече с различни задачи свързани със семейството или с работата ви. Хубавото е, че ще имате достатъчно енергия и ресурси да ги реализирате. Сряда вещае пари в семейството или чрез работата ви.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...