Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: понеделник, май 20, 2019

В тялото ни живеят повече от 1000 паразита. Няма хапче, което може да се сравни с този народен лек за прочистване от тях

ноември06/ 2018

Няма хапче, което може да се сравни с този народен лек за прочистване от паразити!

В тялото ни постоянно живеят и се разможават повече от 1000 различни микроорганизми и паразити

Някои от тези микроорганизми са полезни, но други са просто паразити. Chlamydia, Trichomonas vaginalis, гонококи, дрожди, микоплазми, Ureaplasma и други бавно, но сигурно тровят човешкото тяло, което води до различни хронични заболявания.

Що се отнася до червеите, научни изследвания са доказали, че заразени с различни видове от тях са 95% от населението на света.

Паразитите не само се хранят с най-ценните хранителни вещества от храната, която консумираме, но и тровят нашето тяло, като отделят различни отрови и токсини.

Газове, запек, диария, болки в ставите, кожни обриви, както и различни алергични реакции, нарушения на нервната система, нарушения на съня, хронична умора и дори рак може да се дължи на заразяване.

 

Народен лек за прочистване от паразити

2 пъти годишно (пролет и есен) е нужно да се извършва обезпаразитяване на тялото, особено ако имате домашни любимци в къщата. Рецептата, която днес сме избрали, е много лесна и е изпитана от народната медицина в продължение на десетилетия.

В началото на деня залейте 1 супена лъжица пресни листа от пелин с 200 мл вряща вода, покрийте и оставете да стои така в продължение на 20-30 минути. Прецедете.

Пийте по 100 мл от инфузията сутрин 20 минути преди хранене, а останалите 100 мл – през нощта.

 

Прочистването от паразити с помощта на пелин продължава три дни – нито повече, нито по-малко. За по-голям ефект може да прибавите към инфузията от пелин предварително смлян карамфил. Дозата е на върха на чаена лъжичка, или ако предпочитате да ви е по-пикантно – може и повече.

В края на терапията се прави почистваща клизма: 1-2 ч.л сух пелин се залива 1 с литър вряща вода, и се охлажда до температурата на тялото.

Една седмица по-късно, отново правите трите дни прочистване с инфузията от пелин и карамфил . Тази процедура се прави два пъти годишно – през есента и през пролетта.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...