Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: петък, април 19, 2019

Какво предвещава Новолунието в Скорпион

ноември07/ 2018

Прекрасно е, че в този така емоционално наситен период на промени и на осмисляне на миналото, идва и нещо ново. Вече сме говорили, че Новолунието носи идеята за новото, за новата енергия, която очаква да бъде допусната в живота ни.

Знакът на Скорпиона пък се свързва с трансформациите. С други думи новата енергия ще дойде в живота ни само, ако успеем да се променим.

И отново става една енергийна каша, в която се преплитат минало, настояще и бъдеще.

Усещането за това Новолуние е, че ще отпуши много процеси и дори първоначално да има болка, то ще е болката на заздравяващата рана. Разбира се, хората които са свикнали на болка, с радост ще си бъркат в раната и няма да й позволят да зарасне, но това си е тяхно право.

Ето и какво трябва да знаем за това Новолуние:

1.Чудесен момент е да се обърнем към себе си и да проследим какво се случва в нашата душа. Възможно е да се ориентираме към някакво духовно учение или медитативна практика.Колкото болка и тъмнина изчистим в момента, толкова по-щастливи ще бъдем.

2.Подходящ момент за зачатие. Сексът може да е отдушник на напрежението, което сме събрали в себе си.

3.Моментът е добър за осмисляне на ново бизнес начинание.С реализацията изчакайте до края на годината, докато минат всички ретроградни планети.

4.Добре е да се ориентираме към това да решим проблема със заемите и кредитите.Те много могат да тежат в момента.

5.Това новолуние може да е свързано с болезнена раздяла, която за нас да е равна на смърт. Това събитие иска да ни покаже, че в нас има голяма промяна, за която не сме си дали още сметка.

Енергията на Скорпиона не е лесна и не е приятна, особено когато е интензивна. Емоциите ни ще бъдат провокирани, но това е чудесно, защото те ще могат да се подредят по един нов начин.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...