Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, април 21, 2019

Древна руска рецепта, която ще даде заслужена почивка на черния ви дроб и жлъчка и ще ви дари със спокоен живот

ноември07/ 2018

Може да изберете само една от трите отвари , а може да пробвате и трите лечебни напитки

Това са древни руски рецепти за здрав черен дроб и жлъчка , които ще дадат заслужен отдих на тези толкова важни органи, ще ги изчистят и ще ви дарят със спокоен живот

 

Една чаша булгур се залива с 1 литър вряща вода и се вари, докато стане гъста течност. Когато стане готова и леко се охлади към готовата кашичка се добавя една чаена чаша мляко и се оставя да заври отново.

След охлаждане се добавят 3 супени лъжици мед. Пие се по една не много голяма чаша по три пъти на ден.

 

Втора рецепта

1-2 чаши почистен и измит овес се вари в 1 литър вряща вода за 20 минути. Пие се по 0,5 чаша 3 пъти на ден. Отлично средство при мазен черен дроб.

 

Рецепта трета

1 чаша овес измива и се изсипват в литър дестилирана вода със стайна температура, настоява се за 10-12 часа, след което се довежда до кипене и се вари за 30 минути под капак. Увива се с одеяло и се настоява за 12 часа, а след това се филтрира. После се добавя толкова дестилирана вода, колкото да стане обема на отварата пак един литър. Тази отвара от овес спомага за подобряване на обмяната на веществата в организма. Отлична е и при пептична язва, хроничен гастрит, независимо от състоянието на киселинност, и е особено полезно, ако е налице стомашно-чревно заболяване, обременено с хроничен хепатит и панкреатит.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...