Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, април 21, 2019

С годините започна да ме мъчи остеопороза, но само с 1 лъжица от тази смес за месец болките изчезнаха

ноември07/ 2018

Липсата на калций в тялото води до неприятни последици, като намален имунитет, алергии и крехки кости. И така тихо се промъква коварната болест – остеопороза

 

1 лъжица, 3 пъти на ден – възхитителни резултати при остеопороза само за месец!

За съжаление, красивата половина от човечеството е по-податлива на вредните последици от това заболяване. Първоначално, заболяването остеопороза няма да ви изненада с кой знае колко отчетлива симптоматика.

Но когато процесът вече е започнал, са налице болки в гърба, често се появяват болки в прасците, както и болки в кръста.

Днес, нашите редактори ще споделят с вас рецепта за превенция и лечение на остеопороза с яйчен ликьор. Тази напитка не само помага при остеопороза, но би могла да се използва безопасно за повишаване на имунитета, и при настинки.

 

Лечение и превенция на остеопороза с яйчен ликьор

НЕОБХОДИМИ СЪСТАВКИ

– 7 домашни яйца с доказан произход
– 12 лимона
– 500 мл бренди/коняк
– 200 грама мед

 

ПОДГОТОВКА

1. Старателно измийте яйцата, а след това ги поставете в стерилен буркан.

2. Изстискайте сока от лимоните и го добавете в съда с яйцата. Лимоновият сок трябва изцяло да ги покрие.

3. Затворете буркана плътно с капак и го поставете в хладилника за 10 дни. Всеки ден разклащайте буркана с яйчената смес. След този период, яйцата е необходимо да се разтворят напълно в лимоновия сок.

4. След като яйцата са се разтворили напълно, което се случва за около 10 дни, разбъркайте сместа с миксер. Прецедете през тънко сито след това.

5. Сега е момента да добавите брендито и меда. Може да ги разбъркате заедно и след това да ги прибавите към яйцата и лимона.

6. Съхранявайте яйчения ликьор в хладилника, по възможност в съд с тъмно стъкло.

 

Приемайте този ликьор по една лъжичка между храненията. Удивително добре ще се почувствате още след първия месец. Курс на лечение – поне 3 месеца.

Обърнете внимание на здравето си и споделете рецептата за здравословен яйчен ликьор с приятелите си.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...