Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: неделя, април 21, 2019

Признаци, които сочат, че сте 100 процента зодия Близнаци!

ноември09/ 2018

Близнаците са една от най-нетрадиционните и характерни със своите особености зодии. Двойствената им природа им помага да се адаптират към всяка житейска ситуация, а силата им да говорят безспир им помага да печелят всеки дебат и разправия.

Искате ли да научите още характеристики за себе си? Продължете с четенето…

1.Забавни сте без особени усилия.

Вие сте шегаджиите във вашата компания – това е вашата роля и никой друг не може да ви я отнеме.

2. Вашият безграничен ентусиазъм често погрешно е приеман за “лъжлив”. Не можете да разберете защо една личност да не мжое да бъде оптимистична без някакъв скрит стремеж. Това е тъжен белег на обществото!

3. Не сте зависими от партньора си, нито пък изпитвате ревност. Всъщност, точно вашата ненатрапчивост е това, което кара партньорът ви да е луд по вас!

4. Дълбоко в себе си знаете, че сте Фийби във ваша група от приятели. Често ви описват като ексцентрични и въпреки че понякога това ви кара да се наежвате, знаете, че е истина.

5. Обичате да флиртувате. Затова и често оставяте погрешно впечатление в противоположния пол. Вие само си бъбрите с тях, не се опитвате да ги вкарате в леглото!

6. Кариерата ви постоянно се мени. Близнаците са кралете и кралиците на комуникацията, затова по естествен начин се реализират в областта на новинарството и маркетинга. Но това не значи, че сте се отказали от плановете си да работите в зоопарка или като водещ на новините.

7. Родени сте за сцената. Като дете сте били голямата звезда на всички събития. Като възрастни – няма по-добри от вас на караоке партитата.

8. Завършването на започнатите неща не е ваша силна страна. Не е защото имате толкова много гениални идеи!

9. Понякога се чувствате така, сякаш във вас живее отделна личност. В един момент сте смирени и си вършите работата и в следващия вече не ви свърта на едно място.

10. Сарказмът е основна част от вашия сценарий. Дали можете да бъдете още по-саркастични, отколкото вече сте? Трудно.

11. Винаги имате твърдо мнение, а това може да доведе до “горещи” спорове. Които очевидно ще спечелите с чаровната си комбинация от интелект и остроумие.

12. Много сте наблюдателни. Можете да прецените положението в стаята само с един поглед.

13. Над нещата сте. Като представители на тази зодия на някакви дреболии да ви съборят и умеете да се надсмивате на глупостите.

14. Край значи край. Когато приключите с няой човек, няма връщане назад.

15. Винаги оставате позитивни. Да, това е от незаменимите ви качества. Умеете да оставате позитивни дори в стая, пълна с хейтъри.

16. Имате уста 45-ти калибър. Когато сте ядосани, контролът над устата ви е много малък. Ако се постараете, можете да докарате някого до вербален нокаут.

17. Много внимавате кого допускате в живота си. Въпреки че изглеждате сякаш сте обкръжени от многобройни приятели, всъщност е много трудно за вас да допуснете някой в пространството си.

18. Винаги имате план “Б”. В ръкава си винги държите няко скрит коз. Ако нещо се обърка, е време за резервния план.

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...