Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: сряда, септември 18, 2019

Ако сте Овен, Лъв или Стрелец, в петък ще се реши вашето бъдеще, Близнаци, Везни или Водолей, ще получите важна информация

декември06/ 2018

Петъкът ще бъде един натоварващ ден, който ще мине под знака на ангажиментите, които трябва да приключите до края на работната седмица. За някои от зодиите петъкът ще се окаже съдбоносен и най-вероятно ще са в ст,есово състояниел коеото ще провокира много емоции. 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в петък ще преживеете различни стресови моменти свързани с неочаквани успехи или загуби.

Това ще бъде ден на крайности в емоции, решения и развитие на събития.

В петък в някаква степен ще се определи вашето бъдеще. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в петък ще преживеете приятни моменти свързани с личния или любовния си живот. Ще получите отговор на важен за вас въпрос пли потвърждение на ваши догадки. Днес избягвайте всякакви форми на хитрост или манипулация, които могат да провалят благоприятните тенденции на този ден. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък ще получите важна информация от близо и далеч, писма или пратка. В петък ще се фокусирате повече върху домашните си дела.  Петък ще имате разговор или ангажимент жена, вероятно ваша роднина, с която ще обсъждате последните събития в живота на хора от семейството ви. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, петък ще бъде неблагоприятен ден за пътуване или ще ви се наложи да преодолеете различни затруднения. Кратките пътища ще бъдат по-благоприятни за осъществяване, отколкото далечните. Днес са възможни малки приходи в личния ви бюджет. 

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...