Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: четвъртък, юни 27, 2019

Имате ли вкъщи от тези малки цветни ластичета? По-добре ги изхвърлете час по-скоро – съставът им разболява децата ни!

декември09/ 2018

Кой би си помислил, че малките цветни ластичета, от които се плетат красиви гривни и които децата толкова обичат, могат да бъдат толкова вредни! Манията по плетене на красивите бижута завладя детските градини и домовете, но заедно със забавлението неподозирано подлагаме децата си на влиянието на опасни материали!

Творческото развитие на детето е важен момент в образованието. Проблемът е, че много от стоките за детско творчество имат твърде висока цена. В резултат, на пазара има евтини имитации от Китай, които, обаче, крият непредсказуеми неща в състава си…вредни ластичета за плетене на гривни

Ластичетата за гривни

Комплектите за плетене на гумени гривнички, направени в Китай, с 50% вероятност може да са фалшиви и да съдържат формалдехид. Токсинът причинява различни алергични реакции, дори тумори.

 Той също така се отразява отрицателно на нервната и зрителната системи.

Слабост и летаргия – най-малкото, което чувства едно дете, което е в постоянен контакт с опасното вещество. Децата обичат да носят тези красиви орнаменти, дори не ги свалят. Ефектът от взаимодействие с формалдехида може да стане ясен след години: вътрешните органи на децата по-лесно се влияят от химията, така в бъдеще проблемите със здравето зачестяват!

По-добре да си купите доказан продукт, който се продава в сертифицирани магазини. Така че предпазете детето от очевидната опасност! Днешните деца често са податливи на алергии и заболявания на горните дихателни пътища и всичко това, защото са в контакт с голям брой вредни вещества ежедневно …

 

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...