Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: четвъртък, юни 27, 2019

Изхвърлете задържаната вода от тялото си и се отървете от 5 килограма с този сироп

януари07/ 2019

Тази рецепта не е единствено за отслабване, но основно за пречистване на тялото от най-вредното – излишната сол и вода, от която се образува досадният целулит.

Този сироп прави истински чудеса с тялото ни.

Ефектът от него е отслабване и то гарантирано като се свалят до пет килограма за един месец, пише doctorbg.net. Основната му цел обаче е да пази здравето ни и да освобождава вредната сол, натрупана в тялото ни.

Знаем, че наличието на повече сол в организма води до задържане на течности, а оттам и редица проблеми със здравето като опасното високо кръвно налягане, главоболие и редица други.

Този сироп гарантира не единствено отслабване, но и доста по-добро здраве – съставките му са чудо за тялото.
Да си приготвите този сироп, не е нито трудно, нито скъпо.

Напротив – прави се лесно, а е най-мощното оръжие срещу редица заболявания и гарантира отслабване.

Трябва да имате само 12 скилидки чесън, които да разрежете на четири – всяка от тях. А после да ги поставите в един стъклен буркан с добре затваряща се капачка като преди това изсипете в буркана половин литър от червено вино, най-добре ще е да бъде истинско и домашно.

Това е всичко около рецептата. Важно условие е обаче, че сиропът не може да се консумира веднага, а трябва бурканът да престои затворен и поставен на светло за точно две седмици. През това време всеки ден разклащайте добре буркана поне веднъж или два пъти, за да се смеси добре виното с отделяните от чесъна полезни вещества.

След като срокът за съхранение и изчакване отмине, започнете приема на този сироп като е достатъчно да взимате по една лъжичка всеки ден, препоръчително три пъти, но преди да сте яли.

Само за тридесет дни ще видите смайващия резултат не само към отслабване, но и към подобрение на здравето и засилване на имунната система. Което е от голямо значение в периода на вируси и грип през зимата./jenata-vchas

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...