Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, юни 18, 2019

Ако сте Рак, Скорпион или Риби сряда е благоприятен във финансово отношение, Рак, Скорпион и Риби неочаквани събития

януари08/ 2019

Сряда като среда за първата работна седмица след празниците е добре. Всички вече сме под пълна пара и работата е много.

Възможно е да попаднете под обстрела на млада жена, която от завист ще пусне грозна клюка за вас, но нещата бързо ще се изяснят. Възможни са малки парични постъпления, като те са, ако някой ви върне малка сума пари, които сте дали на заем, или малка печалба от лотарията.

Дамите ще се радват на приятни емоции от ухажването на по-млад мъж. 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в сряда ще получите разнообразна и полезна за вас информация от близо и далеч. Денят ще бъде благоприятен за пътуване или за подготовка на такова през следващите няколко дни и седмици. Днес благоприятно развитие ще имат ваши материални дела и интереси, извън вашия дом. 

 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в сряда бъдете внимателни и тактични във вашите приятелски връзки или в работата си. В сряда може да проведете важен разговор с мъж, който да даде отражение на плановете ви свързани със собствената ви кариера. Като цяло това ще бъде благоприятен ден за работа и бизнес. 

 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей този ден ще бъде труден за планиране или за изпълнение на вече дадени обещания. Днес ще възникнат различни неочаквани събития и обстоятелства, които ще изискват нагаждане към ново създалата се ситуация. Това определено ще бъде продуктивен, важен и дори специален ден за вас. 

 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в сряда ще имате благоприятен във финансово отношение ден. Използвайте това благоприятно време за разчистване на плащания или финансови недоразумения, за постигане на важни споразумения и други. Шансовете, които съдбата ще ви даде днес няма да са случайни и в никой случай не са за пренебрегване. 

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...