Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: четвъртък, юни 27, 2019

Хиляди качиха на стените си! Слави Трифонов се появи в ефир и обяви за Иван Ласкин, че

януари09/ 2019

Слави Трифонов:
Иван Ласкин – забавен, талантлив, интересен, директен, прям, непукист. Истински мъжкар! Отиде си от този свят, но ще остане такъв, какъвто го помним.

Иван Ласкин през 2004 г.:
Най-хубавият ми спомен от филма „Васко да Гама от село Рупча“ е отношението на актьорите към мен.

Сега играя с тях на сцената… Мисля, че има две или три села с името Рупча. Най-известното е някъде около Бургас, не съм ходил там.

Забавен, талантлив, интересен, директен, прям, непукист, готин, истински мъжкар – така го определи шоуменът

Слави Трифонов и екипът му почетоха паметта на актьора Иван Ласкин. Във вечерното шоу на Би Ти Ви бяха излъчени архивни кадри с гостуването на артиста от 2004 г., в които той споделя доста интересни неща.

„Всички го обичат. Той е забавен, талантлив, интересен, директен, прям, непукист, готин, истински мъжкар. И въпреки, че си отиде от този свят, за нас, и за мен, той ще си остане такъв, какъвто го помним“, каза Слави преди да бъде излъчено интервюто му, направено с Ласкин преди 14 години.

„Аз съм много странна смесица. Аз съм арменец – майка ми е арменка, баща ми е българин. Той е от селце до Самоков“, споделя Ласкин през 2004 г. „Дядо ми и баба ми са от Ерузурум, Турция. По време на арменския геноцид дядо ми е изселен, но тук нещо хубаво за теб ще ти разкажа… Нейният баща, който е бил офицер в турската армия, онбашия, след тези събития го махат и отива в Русия. Точно тогава започват белогвардейските събития с червеноармейските, едните дойдат – кръв, другите дойдат – кръв, и той решава и оттам да бяга. И един човек, предполага, че е бил българин, му е казал: „Слушай, емигрирай, знам, че искаш да отидеш. Отиди в България, има един град – Плевен, там е Раят на земята.“ Така му е казал. И… баба ми е от Плевен“, разкрива Ласкин пред Слави в интервюто си от 2004 г.

 

pleven.utre.bg

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...