Опитайте приставката на Lekuvai.bg за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
  • Днес: вторник, юни 18, 2019

Лесно и просто упражнение, с което ще удължите живота си- препоръчва известен руски доктор (Видео)

януари09/ 2019

Иван Павлович Неумивакин – лекар, доктор на медицинските науки, професор, автор на над 200 научни статии

Занимава се също така и с космическа медицина. Вече повече от 30 години професор Неумивайкин дава полезни съвети на тези, които искат да се грижат за здравето си.

Самият Иван Павлович е твърдо убеден, че в реалност не съществува заболяване.

Той идентифицира всички симптоми като „състояния“ и предполага, че те могат да бъдат излекувани без хапчета, които в повечето случаи само временно подобряват ситуацията.

Сърцето е машина за изпомпване на кръв. Човешкото сърце има повече от 500 мускули. Те се грижат за това течностите в нашия организъм да бъдат изпомпвани и разпределени равномерно. Когато това не се случва има оток, тромбофлебит, болка в краката и така нататък. Мускулите не работят правилно. Основната вина е на хората, които не се движат достатъчно и водят заседнал начин на живот. Точно той е виновен и за една много голяма част от хронифицираните и опасни заболявания.

Видеото, което ви представяме, показва ясно как се прави това лесно и просто упражнение. За него ще са ви нужни две неща – прост спортен екип и подходяща основа. Може да е стълб, може да е дърво, може да е всичко, което ще ви свърши работа.

Поставете ръцете и хванете дървото или стълба успоредно на пъпа. Стъпете здраво, приберете, но не плътно, стъпалата и свивайте колената до състояние на клек. Мислете преди всичко за своята безопасност. Трябва да свиете колената така, че краката ви да образуват прав ъгъл.

Правете упражнението докато можете, но не се преуморявайте. Има хора, които правят това упражнение и по 100 пъти наведнъж, с няколко кратки почивки.

Всеки, който започне да прави редовно упражнението на професор Неумивакин, ще си спести такива заболявания като инфаркт, инсулт, проблеми с краката, коксартроза и т.н.. Също така кръвното налягане ще бъде в нормални граници, а тонуса – превъзходен./lekuva.net

Video Playback Not Supported

Влез сега в най-бързо развиващата се здравна група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"
loading...